ID:     Šifra:

   

Novi član?    Zaboravljena šifra?
HOME Poziv AUTORIMA i FIRMAMA Čitaj ONLINE Kako preuzeti knjigu? Kako do kredita? O nama
Knjižara elektronskih knjiga

Poziv AUTORIMA i FIRMAMAImate neobjavljen rukopis ili želite da objavite PROSPEKT ili KATALOG vaše firme?

     Javite nam se na mejl office@citac.rs i uradićemo sve što je potrebno da vaša elektronska knjiga ugleda svetlost dana.
     Autori (pisci i pesnici) imaju dve mogućnosti zarade od svog rukopisa. Jedan je ustupanje autorskih prava za dogovoreni novčani iznos, koji ćemo zajedno odrediti u skladi sa procenom interesovanja čitalaca za njega. Dogovoreni iznos se isplaćuje ODMAH.
     Druga mogućnost je da mi, od donetog rukopisa, napravmo elektronski knjigu i postavimo je na sajt radi prodaje, a da autorima mesečno isplaćujemo njihov procenat. Za takav način prodaje autori na sajtu imaju mogućnost praćenja statistike prodaje i u svakom trenurku mogu da znaju koliko su zaradili. Isplata se obavlja jednom mesečno, ako je zarada prešla odredjeni limit koji u ovom trenutku iznosi 2.000 dinara. U protivnom ona se prenosi u sledeći mesec.

PROSPEKTI i KATALOZI
     Firme koje žele da predstave svoje proizvode ili delatnost u obliku prospekta ili kataloga takodje mogu da nam se jave na mejl office@citac.rs i pozovu nas na razgovor. Cena izrade prospekta zavisi od toga ko i kako obezbedjuje materijal (tekstove, video i slike) za njega i kakve sve mogućnosti čitaoci imaju pri čitanju (slanje mejla, interaktivna komunikacija, učešće u nagradnim igrama,...).

Važno je da znate da smo spremni da čujemo i vaše ideje!

     Što se tiče naših ideja, smatramo da će našim čitaocima biti ponajviše interesantni udžbenici i skrite za škole, pa pozivamo nastavnike i profesore da svoja predavanja pretoče u pisano delo sa slikama i skicama od kog ćemo napraviti interaktivni udžbenik koji neće odisati suvoparnošću, kakvu uglavnom srećemo u klasičnim udžbenicima.

     Zainteresovani smo takodje i za razne priručnike, uputstva, kuvare, a posebno za pisane romane - ljubavne i krimi. Ako imate dara za to počnite da pišete.
     Za romane potrebno je da vaš tekst ima oko 100 kucanih strana (60 slovnih znakova u redu, 30 redova na strani). Ako nam se takst svidi odmah ćemo vam isplatiti 100 evra u dinarskoj protivvrednosti za otkup autorskog prava. Umesto toga, možete da izaberete opciju da ga stavimo u prodaju (potpisan vašim imenom ili pseudonimom), sa vašim autorskim pravima, a da od svake prodaje dobijete 30 odsto (bruto). Cena pisanih ljubavnih i krimi romana biće 100 dinara, što znači da dobijate 30 dinara (bruto) po prodatom primerku.
     Za priručnike i kuvare, kao i za druge knjige koje od nas dobiju povoljnu ocenu vredi samo druga opcija - procenat od prodaje, ako se drugačije ne dogovorimo :).


JAVITE NAM SE!

office@citac.rs
PREUZMI


Preuzmite ČITAČ
(zip)
- samo za PC! -
Uredjaji sa android operativnim sistemom
(telefoni, tableti,...)
NE PODRŽAVAJU Čitač!!!Vaš ID : gost
Vaš IP : ec2-3-235-45-196.compute-1.amazonaws.com

Prisutni na sajtu:


Ukupno prisutno na sajtu: 63
||| Prijavljeni: 0 ||| Gosti: 63 |||