ID:     Šifra:

   

Novi član?    Zaboravljena šifra?
ONLAJN KNjIGE Knjige u Flešu Štampane knjige Poziv AUTORIMA i FIRMAMA Kako preuzeti knjigu? PRETPLATA O nama
Poziv

Poziv AUTORIMA i FIRMAMAImate neobjavljen rukopis ili želite da objavite PROSPEKT ili KATALOG vaše firme?

     Javite nam se na mejl office@citac.rs i uradićemo sve što je potrebno da vaša elektronska knjiga ugleda svetlost dana.

     Autori (pisci i pesnici) imaju dve mogućnosti zarade od svog rukopisa. Jedan je ustupanje autorskih prava za dogovoreni novčani iznos, koji ćemo zajedno odrediti u skladu sa procenom interesovanja čitalaca za njega. Dogovoreni iznos se isplaćuje ODMAH.
     Druga mogućnost je da mi, od poslatog rukopisa u word-u, napravmo elektronski knjigu i postavimo je na sajt radi prodaje, a da autorima mesečno isplaćujemo njihov procenat. Za takav način prodaje autori na sajtu imaju mogućnost praćenja statistike prodaje i u svakom trenurku mogu da znaju koliko su zaradili. Isplata se obavlja jednom mesečno, ako je zarada prešla odredjeni limit koji u ovom trenutku iznosi 2.000 dinara. U protivnom ona se prenosi u sledeći mesec.

PROSPEKTI i KATALOZI
     Firme koje žele da predstave svoje proizvode ili delatnost u obliku prospekta ili kataloga takodje mogu da nam se jave na mejl office@citac.rs i pozovu nas na razgovor. Cena izrade prospekta zavisi od toga ko i kako obezbedjuje materijal (tekstove, video i slike) za njega i kakve sve mogućnosti čitaoci imaju pri čitanju (ONLAJN KUPOVINU, slanje mejla, interaktivna komunikacija, učešće u nagradnim igrama,...).

Važno je da znate da smo spremni da čujemo i vaše ideje!

     Što se tiče naših ideja, smatramo da će našim čitaocima biti ponajviše interesantni udžbenici i skrite za škole, pa pozivamo nastavnike i profesore da svoja predavanja pretoče u pisano delo sa slikama i skicama od kog ćemo napraviti interaktivni udžbenik koji neće odisati suvoparnošću, kakvu uglavnom srećemo u klasičnim udžbenicima.

     Zainteresovani smo takodje i za razne priručnike, uputstva, kuvare, a posebno za pisane romane - ljubavne i krimi. Ako imate dara za to počnite da pišete.
     Za romane potrebno je da vaš tekst ima oko 50 kucanih strana (60 slovnih znakova u redu, 30 redova na strani). Ako nam se takst svidi odmah ćemo vam isplatiti 50 evra u dinarskoj protivvrednosti za otkup autorskog prava. Umesto toga, možete da izaberete opciju da ga stavimo u prodaju (potpisan vašim imenom ili pseudonimom), sa vašim autorskim pravima, a da od svake prodaje dobijete 40 odsto (bruto). Cena pisanih ljubavnih i krimi romana u flešu biće 50 dinara, što znači da dobijate 20 dinara (bruto) po prodatom primerku. Cena tih romana za onlajn čitanje (5 čitanja) biće 20 dinara, od kojih je 8 dinara (bruto) namenjeno autoru.
     Za priručnike i kuvare, kao i za druge knjige koje od nas dobiju povoljnu ocenu vredi samo druga opcija - procenat od prodaje, ako se drugačije ne dogovorimo :).


JAVITE NAM SE!

office@citac.rs

Vaš ID : gost
Vaš IP : ec2-44-192-44-30.compute-1.amazonaws.com