ID:     Šifra:

   

Novi član?    Zaboravljena šifra?
ONLAJN KNjIGE Knjige u Flešu Štampane knjige Poziv AUTORIMA i FIRMAMA Kako preuzeti knjigu? PRETPLATA O nama
UPUTSTVO

Kako preuzeti knjigu?Na našem sajtu postoje dve vrste elektronskih knjiga:
 • ONLAJN KNjIGE koje se čitaju direktno na sajtu, bez preuzimanja i
 • KNjIGE u Adobe flash-u koje preuzimate i koje čitate na Vašim kompjuterima u našem posebnom programu za čitanje tih knjiga, sa kojim možete da se upoznate i da ga preuzmete OVDE.

  Pored toga, na našem sajtu možete i da kupite ŠTAMPANE KNjIGE putem porudžbenice, direktno od izdavača ili autora. Spisak knjiga koje možete da naručite nalazi se na OVOJ STRANICI >>>.  Da biste mogli da čitate knjige u ONLINE režimu potrebno je samo da potvrdite kupovinu, a naplata će se obaviti smanjenjem Vašeg kredita. Kako da uplatite kredit pogledajte na OVOJ stranici.
  Kada kupljenu knjigu za onlajn čitanje označite kao "KNjIGA NA ČITANjU", možete da je otvarate neograničen broj puta. Za svaku knjigu naglašeno je koliko puta može da se stavlja na čitanje (standardno je pet puta), a broj preostalih čitanja se smanjuje svaki put kada umesto nje stavite neku drugu. Ova ponovna čitanja knjiga postavljena su radi Vašeg podsećanja na knjigu, kao i zarad omogućavanja članovima Vaše porodice da i oni pročitaju knjigu koju ste kupili.

  ČITANjE BESPLATNIH KNjIGA I PROBNI PREGLED (do pete stranice) DRUGIH KNjIGA
  NE SKIDA KNjIGU SA POZICIJE "NA ČITANjU"!!!


  To znači da iako imate naznačenu knjigu na čitanju, možete i pre nego što je pročitate do kraja da pregledate priložene stranice nove knjige i da čitate cele besplatne. Jedini problem kod tih novih i kod besplatnih knjiga koje otvarate paralelno je to što, za razliku od knjige na čitanju, u memoriji ne ostaje niti njihov naslov niti stranica do koje ste stigli.

  VAŽNO: Sve knjige koje se plaćaju možete UVEK besplatno da otvarate do pete strane!


  Da biste mogli da čitate knjige u OFFLINE režimu neophodno je da preuzmete naš program ČITAČ klikom na link:
  http://www.citac.rs/citac.zip

  PREPORUKA: Program sačuvajte na USB-u da biste mogli da čitate knjige na više kompjutera (kuća, vikendica, posao,...) ili da knjige pozajmljujete prijateljima.

  PAŽNJA: Čitač je pravljen u Flash Adobe programu koji NIJE podržan u Android sistemu, što znači da Program NE RADI na telefonima i tabletima koji imaju taj operativni sistem.
  Personalni kompjuteri (PC) i laptopovi sa Windows i Linox sistemom PODRŽAVAJU rad ČITAČA.


  Preuzimanje Programa je BESPLATNO i ne zahteva registraciju na sajtu!

  Sve knjige koje preuzimate sa našeg sajta sačuvajete u istom folderu (CITAC) u kome se nalazi i Program.
  Besplatne knjige možete slobodno da preuzimate i da ih čitate i bez registracije na našem sajtu.
  Knjige koje se naplaćiju možete besplatno da preuzmete, ali ćete u Programu moći da otvorite samo prve tri strane, na kojima se obično nalazi ispisan sadržaj knjige. Pri pokušaju da otvorite ostale strane pokazaće vam se ovakva slika:


  U naznačena polja upišite vaš ID i lozinku kojim se prijavljujete na naš sajt i kliknite na dugme "OVDE". Ako imate dovoljno kredita na našem sajtu knjiga će biti registrovana i pokazaće vam se ovakav sadržaj sa REGISTRACIONIM KODOM:


  Tu stoji i uputstvo koje treba da sledite.


  Registrovane knjige možete da čitate i kada niste na Internetu.

  ŠTAMPANE KNjIGE koje naručite porudžbenicom s našeg sajta plaćate pouzećem. Knjige NE MOŽETE da naručite ako niste registrovani na našem sajtu!!!Vaš ID : gost
Vaš IP : ec2-3-236-143-154.compute-1.amazonaws.com