ID:     Šifra:

   

Novi član?    Zaboravljena šifra?
ONLAJN KNjIGE Knjige u Flešu Štampane knjige Poziv AUTORIMA i FIRMAMA Kako preuzeti knjigu? PRETPLATA O nama
O nama

O nama

Ko smo?

Sajt Čitač.rs pripada familiji sajtova namenjenih širokoj čitalačkoj publici radi informisanja, edukacije, marketinga i zabave. U toj grupi su još i Naučni portal www.Znanje.rs i Privredni portal www.DigitalnaSrbija.com.

Kako možemo da saradjujemo?
 • Na sajtu Čitač.rs imate mogucnost da predstavite Vašu firmu tako što ćemo vam uraditi elektronski prospekt firme i/ili proizvoda i usluga koje nudite, a koji će naši članovi moći besplatno da listaju i preuzimaju.
 • Ako ste autor bilo kakve publiklacije, pošaljite nam rukopis i napravićemo elektronsko izdanje koje ćemo ponuditi načim čitaocima. Ono, po Vašem zahtevu, može da bude besplatno ili naplativo i potpisano pravim imenom ili pseudonimom.
  Naplativa imaju dve mogućnosti:
  - otkup rukopisa (po našoj proceni) i
  - procenat od prodaje
  Za besplatne publikacije autor plaća izradu elektronskog izdanja, za naplative taj trošak mi snosimo.
 • Slikari, karikaturisti, fotografi, dizajneri, arhitekte,... mogu da naruče izradu (prodajnih i izmenljivih) kataloga koji ćemo besplatno ponuditi našim čitaocima ili ih uraditi samo za autore.
 • Saslušaćemo i razmotrićemo i vaše predloge za saradnju


Šta dobijaju čitaoci?

S obzirom na manju cenu izrade elektronskih izdanja od štampanih, čitaoci imaju mogućnost da do istog štiva dodju za daleko manje novca, pri čemu imaju mogućnost da na štampaču sami odštampaju svoje primerke radi čitanja i kada nisu za kompjuterom.


Javite nam se:
stanko@znanje.rs
063/80-44-151

Za akcije, popuste i novosti, pratite nas!
Čitač na Facebook-u
Čitač na Google+
Čitač na Twitter-u


Vaš ID : gost
Vaš IP : ec2-3-236-143-154.compute-1.amazonaws.com